Wij weten alles over Kirby stofzuigers

Wij vinden het geweldig dat u onze website heeft gevonden en vinden het nog veel mooier om te weten dat u deze "over ons" pagina bezoekt omdat u hoogst waarschijnlijk meer wenst te weten over wie wij zijn, waar we vandaan komen, wat we doen en waar we naar toe willen.

Wie zijn wij?

Bij alles wat ons bedrijf vandaag de dag doet is en wordt gedacht vanuit de behoefte, interesse en wensen van de klant. Wij zijn transparant en wij zijn een betrouwbare partner. Dit kenmerkt zich onder andere door de duidelijke prijsvermeldingen en uitgebreide informatie op onze website. Tevens zijn wij voor u goed danwel altijd vindbaar op het internet. Daardoor hoeven wij niet op zoek naar u en kunt u geheel zelfstandig 24/7 uw benodigdheden aankopen via onze webshop. Als u ons toch persoonlijk nodig heeft, kunt u contact opnemen en bieden wij u een persoonlijke service. Zelfs tot aan uw huisadres waar dan ook in Belgie! Al deze punten zijn wat ons onderscheidend en uniek heeft gemaakt. En dit is waarom inmiddels vele duizenden Kirby stofzuiger bezitters graag klant bij ons zijn. En daar zijn wij trots op! Want zij hebben hetgeen wat u ziet en leest mogelijk gemaakt.

Waar komen we vandaan?

StofzuigerOnline.be is ontstaan vanuit kennis en kunde die terug gaat naar eind jaren tachtig. Ons bedrijf was de eerste officiële importeur van Kirby in België. In 2005 is het idee onstaan om in Nederland en later ook in Belgie een webshop te openen met alles voor de Kirby stofzuiger. Dit met als doel potiëntele klanten via het internet te informeren en bestaande klanten een beter service te kunnen verlenen. Sinds 2014 hebben wij het officiële Kirby dealerschap opgezegd omdat wij ons wilde gaan richten op het verlenen van service via internet. Iets wat niet kan als je een oficiële Kirby dealer bent. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met StofzuigerOnline Nederland waardoor we gezamelijk de gehele Belgische en Nederlandse markt kunnen bedienen.

Wat doen we nu?  

StofzuigerOnline importeert Kirby stofzuigers en producten op geheel zelfstandige basis en werkt volgens eigen doelstellingen en ideeën. Op deze manier kunnen wij onze klanten vanuit een Belgische mentaliteit beter, sneller en proffesioneler bedienen en zijn wij in staat om te laten zien dat u bij StofzuigerOnline.be met een serieuze onderneming te maken heeft. Wij kunnen alles leveren wat u maar kunt bedenken met betrekking tot de Kirby stofzuiger. Geen enkele andere aanbieder van Kirby stofzuigers in België biedt zo'n uitgebreid pakket aan diensten en service aan als StofzuigerOnline.be

Waar willen wij naar toe?

Als u het nog niet bent..., willen wij u graag als klant! Wij willen uniek zijn en willen graag dat u bewust voor ons kiest. Wij willen uw totaalleverancier zijn voor uw Kirby stofzuiger! Dankzij uw klandizie kunnen wij ons blijvend verbeteren, de servicegraad verhogen en de prijzen scherp houden. Wij willen het beste en het meest servicegerichte Kirby bedrijf van Belgie zijn. En daarbij speelt U de belangrijkste rol! Wij hebben na lancering van onze eerste webshop in 2005, onze webshop in 2014 volledig vernieuwd, flink uitgebreid en nog klantvriendelijker gemaakt. We hebben hiermee een mooie stap gemaakt richting de toekomst. Gaat u mee?

Wilt u meer informatie, verzoeken wij u contact op te nemen via de Kirby klantenservice of anders een email te sturen.