Kirby stofzuigers

Kirby stofzuigers

Beoordeeld met 8.5 van 10 - Gebaseerd op 193 reviews

Duurzame Kirby stofzuigers

Kirby stofzuigers behoren tot één van de meest duurzame stofzuigers ter wereld. Sinds de uitvinding in 1914 en de komst naar de Nederlandse markt in 1989 heeft het merk zich wel bewezen hier aan te voldoen. Het gebruik van duurzame en herbruikbare materialen zoals polypropyleen en aluminium dragen bij aan een onverwoestbaar systeem voor huishoudelijk en zelfs bedrijfsmatig gebruik. De 'levenslange' verkrijgbaarheid van alle originele producten en componenten maken het plaatje compleet. Vandaag de dag onderhouden en repareren wij nog steeds Kirby stofzuigers van meer dan 25-30 jaar oud. Vanuit eigen voorraad zijn wij in staat onze klanten te voorzien van de alle denkbare benodigdheden en diensten die een belangrijke bijdrage leveren aan een zeer lange levensduur. Voor meer info, lees verder, zie onder;

8 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

8 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

Kirby stofzuigers

Kirby stofzuigers zijn met haar ongekende mogelijkheden en uitmuntende prestaties gewoon in onze webshop te bestellen. Ze zijn desgewenst uit te breiden met hulpstukken en/of accessoires. Tevens biedt stofzuigeronline uitgebreide informatie over Kirby stofzuigers. Als u niet online wilt bestellen of als u aanvullende vragen heeft verzoeken wij u contact op te nemen via de email of ons telefoonnummer.

Energiezuinige stofzuigers

Kirby stofzuigers zijn zeer energiezuinige stofzuigers. Ze gebruiken slechts 580 tot maximaal 635 watt aan stroom. Dit is bijzonder want de kracht en luchtstroom is veel beter dan de bekendere merken in de markt en die hebben een veel hoger wattage. Dit lage wattage heeft te maken met de minimale luchtweerstand die het apparaat opbouwd. Dit is een bijzonder stukje techniek waar Kirby stofzuigers een patent op hebben.

Duurzame stofzuigers

Kirby stofzuigers behoren tot één van de meest duurzame stofzuigers ter wereld. Sinds de uitvinding in 1914 en de komst naar de Belgische markt in 1989 heeft het merk zich wel bewezen hier aan te voldoen. Het gebruik van duurzame en herbruikbare materialen zoals polypropyleen en aluminium dragen bij aan een onverwoestbaar systeem voor huishoudelijk en zelfs bedrijfsmatig gebruik. De 'levenslange' verkrijgbaarheid van alle originele producten en componenten maken het plaatje compleet. Vandaag de dag onderhouden en repareren wij nog steeds Kirby stofzuigers van meer dan 20-25 jaar oud. Vanuit eigen voorraad zijn wij in staat onze klanten te voorzien van de alle denkbare benodigdheden en diensten die een belangrijke bijdrage leveren aan een zeer lange levensduur.

Kirby stofzuigers hebben zuigkracht én luchtstroom!

Ieder merk heeft natuurlijk zuigkracht en luchtstroom. Maar Kirby stofzuigers zijn voorzien van een gepatenteerde techniek die zorgt voor veel méér luchtstroom in verhouding tot de zuigkracht. Zuigkracht is namelijk veel minder belangrijk dan luchtstroom. Voorbeeld: Met een volle stofzuigerzak en een motor van 2000 watt is er wél veel kracht maar slechts een minimale luchtstroom... De luchtstroom wordt immers belemmerd. 

Door de snelheid waarmee het schoepenrad ronddraait (12.000 tot 16.000 toeren!) en de grote bladen op het schoepenrad, verplaatsen Kirby stofzuigers maar liefst 2300 tot 3000 liter lucht per minuut. Tevens bepaald een ingebouwde wisselschakelaar zelfstandig de benodigde hoeveelheid luchtstroom, zuigkracht en stroomverbruik. Daar hoeft u niet over na te denken tijdens het stofzuigen.

Heeft u na het lezen van deze informatie meer interesse gekregen en wilt u meer informatie over Kirby stofzuigers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.