Kirby onderhoud

Het belang van een Kirby onderhoud

Sinds het bestaan van Kirby (1914) is wel bewezen dat een Kirby tot wel tientallen jaren mee kan gaan. Naast de 3 jaar (standaard) beperkte fabrieksgarantie is het dan wel van belang dat een Kirby af en toe een onderhoud krijgt om deze lange levensduur te kunnen garanderen. Technische onderdelen slijten immers door het gebruik. Wij adviseren u daarom om minimaal ééns per 3 tot 5 jaar een servicebeurt te laten uitvoeren. (e.e.a. hangt af van het gebruik)

De kosten van een Kirby onderhoud

Omdat de tijd die nodig is voor het uitvoeren van een volledige servicebeurt enigzins kan verschillen per Kirby en we u toch graag zo goed mogelijk willen informeren over de kosten, voeren wij een volledige Kirby servicebeurt uit tegen één vast bedrag.

Binnen België GEEN voorrij- en opstartkosten van toepassing.
Arbeidsloon t.b.v. het uitvoeren van een gehele servicebeurt; € 75,00 incl. btw.

Handig om te weten

  • Een volledig Kirby onderhoud neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur aan tijd in beslag en gebeurd bij u in huis, garage of schuur.
  • Van ieder onderhoud wordt een servicerapport opgemaakt.
  • Betalingen kunnen contant of per mobiele PIN bij de monteur. 
  • U krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde service en vervangen onderdelen.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen of een email te sturen. Bij het verzenden van een e-mail streven wij er naar binnen één werkdag te reageren.

De service aan uw Kirby wordt uitgevoerd door Firma Optihome te Merksem. Wij zijn werkzaam in geheel Vlaanderen.

Beoordeeld met 8.5 van 10 - Gebaseerd op 193 reviews