Kirby reparatie

Een Kirby reparatie laten uitvoeren

Als uw Kirby stofzuiger het plotseling laat afweten kunt u bij ons een monteur bestellen om een Kirby reparatie te laten uitvoeren. Onze monteurs zijn goed opgeleid en voeren dagelijks Kirby reparaties uit aan ieder model die in ons land is verkocht. De werkzaamheden worden meestal uitgevoerd bij u aan huis maar kan ook plaatsvinden in onze eigen werkplaats. In geval van reparatie in onze werkplaats dient u er voor zorg te dragen dat het apparaat bij ons wordt bezorgd. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en bespreken vooraf met u de kosten.

Belt u op werkdagen tijdens kantooruren onze klantenservice alwaar u aanvullende vragen kunt stellen en direct een afspraak kunt inplannen. U kunt ook een email sturen. Vermeld daarin duidelijk uw naam, woonplaats, telefoonnummer en een eventuele voorkeursdag ten behoeve van het plannen van een bezoek. Wij streven er naar om binnen 1 werkdag uw e-mail te beantwoorden.

De kosten van een Kirby monteur

De kosten van een Kirby monteur zijn helder en overzichtelijk omdat we met vaste bedragen per geleverde dienst werken.

  • Voorrij- en opstartkosten zijn per adres; € 27,50 inclusief btw.
  • Reparatiekosten per vervangen onderdeel; € 15,00 inclusief btw. 
  • Eventuele (retour) verzendkosten zijn; € 15,00 (indien u uw apparaat naar ons heeft toegestuurd of bij ons heeft bezorgd)

Indien er een onderzoek gedaan moet worden naar de storing zijn er onderzoekskosten van €15,00 incl. btw van toepassing. Als de reparatie plaats vind in onze eigen werkplaats zijn er nooit voorrij- en/of opstartkosten van toepassing. Reparaties kunnen niet altijd op de dag van binnenkomst worden uitgevoerd. In overleg wordt het apparaat na enkele dagen retour gezonden.

Gratis prijsopgave

Omdat een Kirby stofzuiger een duur, duurzaam maar ook een goed demontabel apparaat is, wegen de reparatiekosten veelal nog goed op tegen de huidige waarde van het apparaat. Om eventuele twijfel bij u weg te nemen kunt u desgewenst gebruik maken van een gratis prijsopgave van de reparatiekosten. De Kirby dient dan door u bij onze werkplaats te worden bezorgd en na onderzoek weer te worden opgehaald. U kunt (indien nodig) de Kirby naar ons verzenden en weer laten retourneren. Een verzendlabel inclusief verzekering kunt u middels onderstaand contactformulier bestellen. De kosten hiervan zijn €15,00 inclusief btw per zending. Besluit u om niet tot reparatie over te gaan en wilt het apparaat ook niet meer retour ontvangen? Dan hoeft u slechts eenmaal een zending te betalen. 

Kirby reparatie binnen 24 uur

Soms kunt u niet zonder en dan zou u graag willen dat de Kirby reparatie binnen 24 uur is uitgevoerd. Met een toeslag van €15,00 zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur weer een werkend apparaat heeft. Echter dient een aanmelding op werkdagen vóór 17.00 uur te zijn gedaan willen wij de de dienst uiterlijk de volgende dag nog kunnen leveren. Dus ook op zaterdag kunnen wij u voorzien van een werkende Kirby!

Betaling en garantie

  • Betalingen kunnen contant of per mobiele PIN bij de servicemonteur.
  • Standaard 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie en vervangen onderdelen.

Zelf een Kirby repareren

Bent u handig en wilt u zelf een Kirby repareren? Dat kan natuurlijk. Wij verkopen alle losse componenten voor ieder model Kirby stofzuiger die in ons land is verkocht. Indien u vragen heeft over het zelf repareren neemt u dan contact op via de klantenservice.

Neem contact op

Beoordeeld met 8.5 van 10 - Gebaseerd op 193 reviews

Geen producten gevonden voor deze selectie.