Kirby demonstratie

Eerst een Kirby demonstratie!

Overweegt u een aankoop, maar wilt u zeker weten of hij datgene doet wat hij beloofd? Vraag hier dan eerst een Kirby demonstratie aan. Onze deskundige Kirby demonstrateurs hebben veel ervaring in het geven van Kirby demonstraties en het geven van schoonmaakadviezen. Zij weten goed vooraf al in te schatten of en welke zin het voor u heeft om een Kirby demonstratie te laten uitvoeren.

Een Kirby demonstratie is inprincipe gratis, maar leest u aandachtig de onderstaande voorwaarden even door;

Werkwijze aanvraag demonstratie:

  • U mailt of belt ons en in een telefonisch interview komt naar voren wat uw beweegredenen zijn om een Kirby te willen gaan aankopen.
  • Per email ontvangt u van ons een op maat gemaakt advies en prijsopgave waarin wij toelichten en verklaren dat/of de Kirby datgene gaat presteren waarvoor u hem voornemens bent te gaan aanschaffen.
  • U keurt en bevestigd ons rapport waarna we een afspraak met u inplannen voor een bezoek bij u op locatie.

Tot dusver zijn er voor u geen kosten aan verbonden.

Werkwijze uitvoer demonstratie:

  • Tijdens de demonstratie worden de vooraf besproken zaken gedemonstreerd. Eventueel aangevuld met ter plaatse geconstateerde mogelijkheden.
  • Indien de Kirby zijn prestaties niet waar maakt?! Dan is dat heel vervelend voor een ieder. De verantwoordelijkheid qua gemaakte kosten is dan voor ieder zijn/haar eigen rekening.
  • De Kirby maakt zijn prestaties wél waar?! U bent ons dan een aankoop van een Kirby stofzuiger verschuldigd of u dient de door ons gemaakte presentatiekosten van €59,00 inclusief btw te vergoeden.

Koopt u alsnog binnen één maand ná de demonstratie alsnog een Kirby bij ons, dan krijgt u €59,00 korting op de aankoop.

Wij verzoeken u om contact op te nemen voor meer informatie.

Neem contact op

Beoordeeld met 8.5 van 10 - Gebaseerd op 193 reviews

6 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

6 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst