Kirby service België

Beoordeeld met 8.5 van 10 - Gebaseerd op 193 reviews

Kirby service België

Voor Kirby service in België bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle zaken met betrekking tot het Kirby schoonmaakapparaat zijn wij in staat u te helpen. Of het nu gaat om een vraag of een reeds geplande afspraak voor onderhoud, een afspraak met een Kirby verkoper of misschien zelfs een klacht?! Wij zijn uw Kirby service adres in België. Maak uit bovenstaande opties uw keuze voor meer informatie over alle diensten en produkten die wij u kunnen bieden of neem direct contact op.

Kirby service België bereiken

StofzuigerOnline beschikt over een service center dat overal in België actief is. Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over onze Kirby producten? Aarzel dan niet om ons service center te contacteren. Ons service center is bereikbaar via onze webshop, per e-mail of per telefoon: 03-644 40 60 

Vraag het aan ons!

Ons service center is bereikbaar voor al uw vragen over Kirby producten, maar ook voor het verschuiven of annuleren van een reparatie of het indienen van een klacht. Wij zijn er om u te helpen. Ons doel is om uw alle nodige tips te geven zodat u optimaal van uw Kirby product kunt genieten!

In het bovenstaande menu vindt u verschillende mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld specifieke informatie terugvinden over de reparatie van uw Kirby producten, maar u kunt er ook een demonstratie aanvragen. Op iedere vraag is een antwoord en wij kunnen het u geven.